logo

indhold top

Foredrag

Raun & Hund tilbyder spændende og målrettede foredrag, der altid tilrettelægges til modtagerne. Du får en dybere forståelse for emnerne, hvordan man behandler og forebygger forskellige typer adfærd.
Jeg tilrettelægger gerne et foredrag om et specifikt emne, og den nyeste viden er altid udgangspunkt. Formidling om general hundeadfærd er gennemgående i alle foredrag.
Alle foredrag er typisk af to til tre timers varighed og tilbydes foreninger, firmaklubber, hundeklubber mv.

De tre hidtil mest populære emner har været:

* Hundens sprog og flokstruktur
Hvad er afstandsøgene og afstandsmindskende signaler, og hvordan ser de ud? Hvordan indgår hunde i flokrelation? Kan vi sammenligne hunden og ulven? Få en dybere forståelse af hundens kropssprog, og hvordan hunden agerer i flok. Ved at forstå hundens sprog, kan vi bedre undgå konflikter i hverdagen.
Ressourceforsvar og dominans
Hvad er ressourceforsvar, og hvordan forholder man sig som hundeejer til dette? Hvad er forskellen på dominerende og dominant og hvorledes optræder dette blandt hunde? Ressourceforsvar og dominans er ofte et af de mest misforstået emner. Få her viden om hvad det reelt er, og på hvilken måde du håndterer det. Stress hos hunde
Hvad er stress for en størrelse, og hvad sker der fysiologisk i kroppen? Findes der positiv stress? Hvordan kan man se om hunden er stresset? Hvordan påvirker længerevarende stress kroppen, og hvordan forebygger man stress hos hunden? Stress er den største faktor og det der er grundlæggende i alle problemadfærd. Efter foredraget vil du have værktøjer til selv at undgå en stresset hund. 

indhold bund

Thomas Raun | Bernstorff Slot- Infirmeribygningen 2 sal | 2820 Gentofte | Telefon: +45 23 96 46 04
Mail: thra@raunoghund.dk